Pineda 10k

  Es pot dir que el temps ha estat el de menys: 1 hora i vuit minuts. He anat fresc tota la tirada i al menys em serveix per animar-me cara a la mitja marató: no se en quant de temps podré fer-la, però així segur que arribo.

 L’objectiu d’avui era acompanyar el Paco i tractar de baixar de l’hora, però ha estat francament dificil. A veure que dirà el GPS, però els dos primers kilòmetres els hem passat força bé, molt sobrats del 6’/Km. que ens feien falta, però a partir d’aquí han començat els problemes. La fatiga del Paco era considerable i es queixava de dolor al pit. Quan li he dit de parar no ha volgut, però baixant el ritme sembla que li ha desaparegut la molèstia. He tractat d’animar-lo un parell de cops però anava completament capficat. Em fa l’efecte que ha patit de valent i no tenia esma ni per parlar.
   A partir del Km. 5 (més o menys a l’avituallament) em fa l’efecte que la devallada ha estat més que considerable (i això que el temps ens ha acompanyat; de fet a l’arribada ens han caigut una quantes gotes). El trajecte es feia llarguissim i els kilòmetres no semblaven córrer.
    El recorregut és completament pla i molt còmode: un tirada pel mig del poble i la tornada a costat de mar. Realment és per fer temps si estas en forma. Seguim amb el dolor angonal…
   Amb una hora llarga, finalment ens hem plantat a l’arribada, al mig del camp de futbol de la zona esportiva. Aquí a Pineda ens han regalat un fantàstic entrepà de botifarra i un joc de mitjons tècnics de record.
   No pensava fer més corregudes de moment però la disminució del dolor fa que vulgui provar a veure que tal responen les cames. Al calendari més proper es troben la cursa de Cornellà o bé Bellavista (al costat de Granollers). Segons pugui apuntar-me en faré una o l’altre. Després prepararé per mirar d’arribar als 50′ i la tirada de la mitja marató, a veure si trec forces suficients.
   L’any vinent miraré de tornar a Pineda ni que sigui per esborrar mentalment el temps d’aquest any. El Paco diu que no s’hi torna a posar si no entrena…avui anava molt justet. S’haurà de plantejar la pèrdua de pes de manera seriosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Història clínica

Un passeig per la història amb ulls de metge

Cinemèdic

De cinema, història i medicina

Activitat i salut

Promoció de la salut i medicina de l'activitat física

BLOGMALDITO RUNNING PUB

RUNNING PARA ADICTOS DESDE BARCELONA HACIA EL INFINITO

%d bloggers like this: