Córrer per Barcelona

 0001 “Els motius sobren a l’hora de dir que Barcelona és una ciutat abocada al running. Cada matí, la carretera de les Aigües és una riuada de gent i els capvespres, l’estampa típica de la façana litoral no pot deslligar-se dels milers de corredors que van o tornen de la Barceloneta.”

La carretera de les Aigües, el Parc de Joan Miró, del Fòrum a la Barceloneta, Can Dragó o el Parc dels Tres Turons són alguns dels espais o trobarem habitualment corredors que surten a mantenir el seu estat de forma, despreocupar-se de la jornada de feina, preparar la propera cursa, tenir una estona d’esbarjo amb els amics. Hi ha tantes excuses per sortir a córrer com individus als carrers.

Aquest suplement de La Vanguardia (recuperat de la seva hemeroteca) ens mostra els múltiples llocs que la ciutat ens ofereix per sortir a córrer, però també ens fa cinc cèntims dels espais que tenim aquí al costat. Segur que els corredors habituals els coneixen (o els coneixeu), però per si un cas, heu sortit mai a córrer pel parc del Besós, pel Canal de la dreta del Llobregat, pel Bosc de Can Deu o pel camí del sorral? Doncs aquí trobareu com fer-ho.

                                                         0001 (1)0001 (2)

A més, penseu que de tant en tant és bo deixar l’asfalt i trepitjar terrenys més tous que alleugereixin les nostres articulacions i una mica allunyats dels nuclis urbans, sense tants fums al nostre voltant. Aquest article del suplement és un magnífic exponent d’espais on poder sortir a gaudir una estona dels circuits informals que s’han generat  a la ciutat.

0001 (3)0001 (4)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Història clínica

Un passeig per la història amb ulls de metge

Cinemèdic

De cinema, història i medicina

Activitat i salut

Promoció de la salut i medicina de l'activitat física

BLOGMALDITO RUNNING PUB

RUNNING PARA ADICTOS DESDE BARCELONA HACIA EL INFINITO

%d bloggers like this: