Jean Bouin

Nov'09-Feb'10 003   Avui toca una carrera clàssica, que ja havia fet fa molts anys. M’acompanya el Paco, que no escalfa per la Gran Via per no arribar cansat.

  Hi ha una quantitat de gent brutal. Aprofitem per fer alugnes fotos enmig dels que van amunt i avall buscant el seu lloc a la sortida. Està disposada en calaixos i en Paco està darrera meu. Suposo que és una qüestió de dorsals, doncs cap dels dos no ha acreditat cap registre.
Quan es dona la sortida, triguem ben be un parell de minuts a passar per l’estora; la multitud es posa a caminar. Hi ha un seguit de comentaris, bromes, crits d’ànim, que és el que fa atractiu aquestes curses populars…Passant sota l’arc tothom posa els cronos en marxa i enfilem el carrer Lleida.  Nov'09-Feb'10 002

   Mentres vaig tirant difruto de la correguda, baixant per l’arc de triomf i tot seguit el Passeig de Colom, fins arribar al temut Paralel. Vaig fent sense adonar-me’n, però el que si és fotut és la pujada final pel carrer Lleida fina anar a trobar l’explanada de les fonts. Un cop aquí l’arribada ja es vislumbra i em planto en un no res. 56:39 és el temps final. No és cap meravella però està prou bé; entre la lentitud de la sortida i la pujada final m’he deixat un temps que fa que el temps real sigui molt similar al de Sants. Ja està bé. Al desembre hi ha la clàssica dels nassos.

Nov'09-Feb'10 004   El Paco arriba prou bé, però no ha aconseguit baixar de l’hora. Tenint en compte que no havia fet res abans ja pot estar content, però diu que ha acabat literalment fos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Història clínica

Un passeig per la història amb ulls de metge

Cinemèdic

De cinema, història i medicina

Activitat i salut

Promoció de la salut i medicina de l'activitat física

BLOGMALDITO RUNNING PUB

RUNNING PARA ADICTOS DESDE BARCELONA HACIA EL INFINITO

%d bloggers like this: